Menu Luk

Rejelagkage Opskrift

Server denne spændende delikatesse med et afkølet glas Chardonnay og dine gæster vil aldrig glemme dig for det!

Lagkagen består af 3 lagkagebunde, to slags fyld og pyntes med masser af store lækre grønlandske rejer og andet godt for øjnene.

Bag et franskbrød i en springform (se opskriften på posen) med mel afkøl brødet og skær skorpen af del brødet i 3 lag med en skarp kniv.

Bundene kan evt. fryses til senere brug smør lagene med et tyndt lag Miracle Whip og læg dem sammen med fyldet på et smukt fad.

  • Fyld 1 : Miracel Whip + creme fraiche + sennep + skinketern + klippet purløg
  • Fyld 2 : mayonnaise + hakkede æg + karry

Smør hele lagkagen med et tyndt lag Miracel Whip – også siden rundt
skær agurkeskiver på skrå og stil dem hele vejen rundt purer blommerne fra de tre sidste æg – hak hviderne fint og dekorer øverste lagkagebund langs kanten læg et bjerg af afdryppede store lækre grønlandsrejer midt på lagkagen pynt fadet omkring lagkagen med køn grøn salat, citronbåde, dildkviste eller, hvad du selv finder på lad lagkagen trække nogle timer inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *